Radio Associaciò
L'AMJMDirectoriNotíciesJazz ButlletíEnllaçosAgenda
Home arrow Blog arrow Serveis als socis
Serveis als socis PDF Imprimir Email


Assessorament jurídic

 

6 hores de consultes anuals gratuïtes i descomptes en les gestions

•    Assessorament legal (propietat intel·lectual, drets d’autor), laboral (contractes, conflictes laborals)i tributari (IRPF i altres impostos)

•    Assessorament a músics amb estructura empresarial i/o societària (productors, estudis de gravació, promotors, etc.).

Blasco-Sellarès i Associats, SRL
Advocats i Economistes
Passeig de Gràcia, 58 4t 2ª · 08007 Barcelona
Tel: 93 487 28 42 · Fax: 93 487 26 69 ·
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la   Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesitas tener Javascript activado para poder verla · www.bsa.esOfertes i descomptes

- Clubs i sales de concerts
- Botigues de discos
- Botigues d’instrument
- Estudis de gravació
- Equips de so
- Lloguer de cotxes i furgonetes
- Gravació i producció de gravacions professionals
- Creació de pàgines web i vídeos promocionals
- Fisioterapeutes
- Escoles de música


Informació

A la zona restringida de la pàgina web els socis poden obtenir llistats complets i actualitzats de clubs, festivals, promotors, escoles, discogràfiques i mitjans de comunicació, que els poden ajudar en la promoció i difusió de les seves activitats.

A més a més, l’Associació envia regularment als seus associats informació sobre convocatòries, ajuts, concursos i subvencions, i altres informacions d’interès.


 

Promoció  

Jazz Butlletí

Revista bimestral que edita l’AMJM, amb entrevistes, reportatges, ressenyes discogràfiques, enquestes, notícies, etc. El butlletí està obert a la participació i col·laboració de tots els seus associats.

Web de la AMJM

Aquesta és una eina fonamental per la difusió de les activitats de l’Associació i dels seus mateixos socis, però també és una font d’informació per tots aquells que vulguin estar al corrent del que passa dia a dia en el sector (concerts, festivals, normativa legal, etc).

CD Jazz de Catalunya

CD recopilatori que edita anualment l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) amb la col·laboració de l’AMJM i Apecat (Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya). Es tracta d’una selecció de temes dels discos que s’han editat al llarg de l’any, realitzada per alguna persona de rellevància dins el sector.

Festival L’Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu

Festival que organitza l’Associació des de l’any 1990, durant el mes de setembre. L’escenari principal d’aquest event és la plaça Rius i Taulet del barri de Gràcia de Barcelona, però también compta amb una secció denominada “L’Hora del jazz de nit”, amb diferents concerts en clubs de la ciutat.
 

 

© 2007 Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. Passeig Colom, 6, local 4, 08002 Barcelona
Tel: 93 268 47 36 · Fax: 93 268 21 35 · E-Mail: amjm@amjm.org

Powered by Joomla! - Aviso Legal